Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandling

Anbefales til alle hudtyper (kvinder og mænd). Efter hudens behov, sammensætter kosmetologen din behandling, ud fra nedenstående punkter.
- dobbelt afrensning
- face mapping
- eksfoliering
- damp
- dybderens
- ansigtsmassage
- maske
- afsluttende pleje af huden

 

ProSkin 60

 

ProSkin 60 er en skræddersyet intensiv 60-minutters behandling, som tilpasses dit og din huds behov +  efterfølgende produktvejledning.

 

ProSkin 60 sammensættes ud fra:

  • Dobbeltafrens
  • Facemapping
  • Eksfoliering - efter hudens behov
  • Manuel dybderens
  • Ansigtsmassage.
  • Afstemt maske
  • Afsluttende pleje
  • Vejledning i korrekt hjemmepleje
Fire & Ice
Fire & Ice inkl. Dybderens
Face Mapping - Hudanalyse

Huden afrenses, eksfolieres og der lægges en ansigtsmaske. Dermalogicas Face Mapping giver os indblik i hudens tilstand, og ud fra hudanalysen udarbejder kosmetologen en produktvejledning specielt til din hud. 

Ved køb af produkter for 500 kr. er facemapping gratis.

 

 

Teen-age/Dybderens

Anbefales til en ”ung hud”. Dobbelt afrensning, eksfoliering, damp, dybderens, afsluttende pleje.

 

 

HydraFacial

HydraFacial Signature-behandlingen er en ansigtsbehandling der fokuserer på både at dybderense såvel som at tilføre huden masser af fugt ved hjælp af sera fyldt med antioxidanter, peptider og hyaloronsyre.
HydraFacial Signature-behandlingen er en unik ansigtsbehandling, som er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt - og så er den velegnet til alle hudtyper.
HydraFacial Signature-behandlingen giver dig en øjeblikkelig sund glød samt en smuk og klar hud, uden irritation. Det er desuden klinisk bevist, at behandlinger med HydraFacial mindsker fine linjer, rynker, hyperpigmentering og porerstørrelse. Derudover mindsker behandlinger med HydraFacial ligeledes talgproduktionen samt forekomsten af urenheder og efterlader huden synligt smukkere.

HydraFacial med booster

HydraFacial Age Refinement-behandlingen er en anti-aging ansigtsbehandling som minimerer tegn på aldring og genstarter huden med en patenteret kombination af peptider.
Indledningsvist udføres en HydraFacial Signature-behandling efterfulgt af boosteren Dermabuilder (serum). Dermabuilder er en superserum designet til effektivt at håndtere fine linjer, rynker, hudtone og tekstur. For at optimere effekten anvendes der også LED-lysterapi i behandlingen, der stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen – på denne måde forynges huden ikke kun ude