Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

Dermalogica - ProSkin 60

 

ProSkin 60 er en skræddersyet intensiv 60-minutters behandling, som tilpasses dit og din huds behov.

ProSkin 60 sammensættes ud fra:

  • Dobbeltafrens
  • Facemapping
  • Eksfoliering - efter hudens behov
  • Manuel dybderens
  • Ansigtsmassage.
  • Afstemt maske
  • Afsluttende pleje
  • Vejledning i korrekt hjemmepleje

ProSkin 60 er en individuel skræddersyet 60-minutters behandling.
Behandlingen tilpasses efter dit ønske og hudens behov.
+ efterfølgende produktvejledning. 
Denne behandling erstatter vores tidligere "Ansigtsbehandling"


Det er til dig, som ønsker en unik behandling designet til dig og din hud

Alle behandlinger starter med Dermalogicas DobbeltAfrensning og Face Mapping hudanalyse efterfulgt af en skræddersyet behandling efter kosmetologens vurdering og en behandlingsmetode iht. dit behov og ønsker.
Behandlingen afsluttes med produkter, der giver dig en sund Dermalogica glød.

Du får en effektiv løsning og vejledning i produkter til din hjemmebehandling (inkl. din personlige Skin Fitness Plan), der bevarer de gode resultater.

Dermalogica - ProSkin 30
Face Mapping - Hudanalyse

Huden afrenses, eksfolieres og der lægges en ansigtsmaske. Dermalogicas Face Mapping giver os indblik i hudens tilstand, og ud fra hudanalysen udarbejder kosmetologen en produktvejledning specielt til din hud. 

Ved køb af produkter for 500 kr. er facemapping gratis.

 

 

Fire & Ice
Fire & Ice inkl. Dybderens
HydraFacial

HydraFacial Signature-behandlingen er en ansigtsbehandling der fokuserer på både at dybderense såvel som at tilføre huden masser af fugt ved hjælp af sera fyldt med antioxidanter, peptider og hyaloronsyre.
HydraFacial Signature-behandlingen er en unik ansigtsbehandling, som er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt - og så er den velegnet til alle hudtyper.
HydraFacial Signature-behandlingen giver dig en øjeblikkelig sund glød samt en smuk og klar hud, uden irritation. Det er desuden klinisk bevist, at behandlinger med HydraFacial mindsker fine linjer, rynker, hyperpigmentering og porerstørrelse. Derudover mindsker behandlinger med HydraFacial ligeledes talgproduktionen samt forekomsten af urenheder og efterlader huden synligt smukkere.

HydraFacial med booster

HydraFacial Age Refinement-behandlingen er en anti-aging ansigtsbehandling som minimerer tegn på aldring og genstarter huden med en patenteret kombination af peptider.
Indledningsvist udføres en HydraFacial Signature-behandling efterfulgt af boosteren Dermabuilder (serum). Dermabuilder er en superserum designet til effektivt at håndtere fine linjer, rynker, hudtone og tekstur. For at optimere effekten anvendes der også LED-lysterapi i behandlingen, der stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen – på denne måde forynges huden ikke kun ude

Teenage-behandling

Ung Hud (13-17 år)

Clear Start er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til urenheder og bumser. De hudproblemer, der kan opstå, når du har en ung hud er ofte forårsaget af andre faktorer, end når vi er voksne. Det kan for eksempel være særlige hormoner, der driller huden. Derfor bør en hudpleje af ung hud tilpasses dens specifikke behov for at opnå de bedste resultater.